Aanmelden
 
 

Aanmelden

Gebruikersnaam:     Als u nog geen gebruikersnaam heeft kunt u zich registreren.
Wachtwoord:  

Wachtwoord vergeten vul gebruikersnaam in en klik hier.

Help


OPENINGSPAGINA, INLOGGEN


Als u nog geen gebruikersnaam heeft kunt u zich registreren; U kunt uw e-mailadres opgegeven als gebruikersnaam. Vervolgens voert u de “Captcha code (dat zijn de tekens in vermeld onder het invulveld van uw e-mailadres. Daarna vraagt u vervolgens een wachtwoord aan. U ontvangt een wachtwoord in de inbox van het door u opgegeven e-mailadres. Het wachtwoord dient u daarna te activeren.


Indien u al eerder met uw organisatie een aanvraag gedaan heeft bij de KNR-PIN dan kunt u de onderstaande stappen volgen:

 

Gebruikersnaam


Vul hier uw eerder opgegeven e-mailadres in. Is er een andere persoon van de organisatie die eerder de aanvraag verzorgde, dan moet er door u alsnog een nieuwe gebruikersnaam worden aangevraagd op uw emailadres.


Password

 

Vul hier uw eerder ontvangen wachtwoord in. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan ‘Wachtwoord vergeten, vul gebruikersnaam in en klik hier’.


Klik AANMELDEN om naar uw dashboard te gaan

Zodra u bent aangemeld verzoeken wij u de invulvelden in te vullen. De gegevens worden automatisch opgeslagen wanneer u doorklikt naar de volgende pagina/stap of wanneer u klikt op het pijltje naar rechts.

Let op: wanneer het systeem 20 minuten geen activiteiten opmerkt, verdwijnen de gegevens die nog niet waren opgeslagen automatisch.

U wordt vriendelijk verzocht om de vragenlijst in te vullen. Bepaalde invulvelden zijn verplicht, omdat deze noodzakelijk zijn voor de administratieve verwerking van uw projectaanvraag. Wanneer u geen projectplan heeft, wordt u verzocht om de invulvelden zo compleet mogelijk in te vullen, zodat de KNR-PIN op basis van de informatie die u verstrekt uw projectaanvraag goed kan beoordelen. Wanneer u wel een projectplan heeft, kunt u verwijzen naar het projectplan.

Voorwaarden/ KNR-PIN Privacybeleid

Wanneer u op VOORWAARDEN of KNR-PIN PRIVACYBELEID klikt wordt een nieuw venster geopend waarin de voorwaarden en ons privacybeleid worden weergegeven. Wanneer u het venster weer sluit, komt u terug op de aanvraagpagina.

Iconen rechts:
Opslaan: u kunt uw aanvraag tijdens het invullen opslaan, maar dat gebeurt ook als u van de ene stap naar de volgende gaat.

Printen: u kunt de aanvraag zelf printen, u krijgt overigens na verzenden in uw bevestigingsmail ook een overzicht van het door u ingevulde aanvraagformulier als pdf toegestuurd. Let op, het samenstellen van een printbaar document van uw aanvraag kan enkele ogenblikken duren.

Melding